Ezt kreáltam ma, kilófaló módra természetesen. Kicsit egyszerűsítettem a krém receptjén, mert nem volt itthon tejszín, így csak sűrűre főzött tejszín-ízű puding került bele, no meg jó kis baracklekvár. A tészta eszméletlen finom, illatos, és jó állagú lett, pedig paráztam, mert se sütési hőfok, se sütési idő nem szerepelt a receptben, így 160 fokon sütöttem 20 percig, és nagyon jól sikerült. (Most olvastam az interneten, hogy amúgy 200 fokon kell sütni, 6-7 percig, és törik nagyon a tészta... Hát nekem nem tört, szerencsére!)
Amúgy meglepően sok krémet felvett a süti, és valóban állnia kell pár órát, mert szeletelni sem lehetne amúgy.
A csokimáz egyszerűen tökéletes lett rajta,villával még hullámvonalakat is rajzoltam rá. nagyon szép süti lett. :)
Kicsit keveselltem az elkészült mennyiséget (kb. 15 szelet), na de ez egy baromira laktató süti, el se fogynaa több.
Legközelebb megcsinálom a bonyolultabb krémmel.